Patrick Dorgan & Stine Bramsen på Gimle

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Patrick Dorgan & Stine Bramsen på GimleDen 21. februar 2019 indtager Patrick Dorgan scenen på Gimle, der er højaktuel med duetten 'Can't Let It Go' sammen med Stine Bramsen. Duetten tager lige fart som #18 på den Danske Airplay Chart og var i sidste uge det mest spillede nummer på P4.

 

Den stormfulde popduet 'Can't Let It Go' er et musikalsk møde mellem to af landets allerstørste stemmer og samtidig to umiddelbart forskellige personligheder.

 

Stine Bramsen fortæller: "Men jeg fik hurtigt bekræftet, at vores forskelligheder, sjællænderen med sin rå, maskulinitet og den meget feminine side af mit jyske jeg, komplimenterer hinanden vildt godt. Jeg havde bare på fornemmelsen, at der ville ske noget magisk, hvis vi skrev en sang sammen."

Og Patrick Dorgan var da heller ikke længe om at gå med på idéen: "Jeg har egentlig altid tænkt, at jeg ikke skulle lave nogle duetter. Men så skrev Stine til mig.. Og så sagde jeg sgu ja!"

 

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som 'On The Way Down' og 'Marilyn', blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet 'Painkillers'.

Dorgans musik og powerfulde stemme har allerede taget ham landet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert i 2018.

I foråret 2019 drager Patrick Drogan på en landsdækkende turné, hvor han besøger hele 12 danske byer over hele landet, deriblandt Roskilde.

 

Sted: Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde

Tid: Dørene åbner kl. 19.00 og koncerten starter kl. 20.00

Forsalg: 200 kr. + gebyr

Pris i døren: 230 kr.

 

Billetter kan købes på gimle.dk Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>